29 Ocak 2019 Salı

Ziraat Bankası Sanal POS - TATİL DÜKKANI

Değerli Ziraat Bankası Müşterisi,

 

Sanal POS başvurunuz onaylanmış ve Sanal POS uygulamasını kullanabilmeniz için güvenlik birimimiz geçici  şifrenizi tanımlamıştır.

Sizin için oluşturulan güvenlik kodu ile aşağıda numarası bulunan destek hattını arayarak geçici şifrenizi alabilirsiniz. Şifrenizi tanımı yapıldıktan sonra Api rol tabanlı bir kullanıcı tanımlamanız ve aşağıdaki kullanıcı bilgilerini (Admin) kendi bilgi işlem grubunuz ile paylaşmanız gerekmektedir. 

 

 

Admin için kullanıcı bilgileri:                                               

Mağaza Numarası

190035971

Kullanıcı Adı

tatiladmin

Güvenlik Kodu (Şifre değildir)

TURE5

Mağaza Para Birimi

TL

                                            

 

 

 

 

 

Şifrenizi alabilmek için Ziraat Bankası Sanal POS Teknik Destek Hattı: 0 212 319 06 19 nolu telefon numarasını arayınız.

 

 

Sanal POS kullanım dokümanları ve raporlarına https://sanalpos2.ziraatbank.com.tr adresinden erişebilirsiniz:

 

Buradan;

·         Yukarıda iletilen üye işyeri bilgileri ile giriş yaptıktan sonra yardım menüsü üzerinden entegrasyon dokümanlarını indirebilirsiniz.

Sanal POS dokümanlarına (https://sanalpos2.ziraatbank.com.tr) linki üzerinden download ederek de ulaşabilisiniz. İlgili dosyasının uzantısını "rar'' olarak değiştirip, WinRAR ile açtıktan sonra, sisteminize uygun olan teknolojiyi kullanabilirsiniz. Kod örnekleri ve test bilgileri yine aynı klasörde yer almaktadır.

  • Raporlar ekranında  yardım menüsünden Sıkça Sorulan Sorular linki üzerinden sık karşılaştığımız sorunlar ve çözümleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • İptal, iade ve kısmi iade işlemlerinizi yukarıdaki kullanıcı kodu ve şifre bilgileri ile yapabilir, satış, iptal ve iade otorizasyonlarına ait raporlar alabilirsiniz.
  • Entegrasyon sürecinde ve entegrasyon sonrasında soru ve sorunlarınızın büyük bir kısmına cevap bulabileceksiniz. Sorularınıza cevap bulamamanız durumunda 0 212 319 06 19 nolu Sanal POS teknik destek hattından bize ulaşabilirsiniz.

Bilmeniz Gerekenler:

 

  • Ödeme işlemi iki farklı şekilde alınmaktadır.

 

    1. Ziraat Bankası Güvenli Ödeme sayfası üzerinden yapılan işlemlerde SSL sertifikası alma zorunluluğu bulunmamaktadır.
    2. Firmaların kendi ödeme sayfası üzerinden, yapılan işlemlerde SSL sertifikası alma zorunluluğu bulunmaktadır. SSL sertifikası minimum 128 Bit olmalıdır.

 

  • ASP, Dot Net, PHP ve Xml web service uygulamasında 3-D Secure uygulaması kurulumu yapan firma tarafından sisteme dahil edilmesi gerekmektedir.( SSL Sertifikası gerekmektedir)
  • Ziraat Bankası Sanal Poslarında Tam Secure zorunluluğu bulunmaktadır.

 

 

Sanal POS kurulum aşamasında ve kullanımında bizden destek alabilirsiniz.

 

Saygılarımızla

 

Hande Çalışkan
1.Seviye Destek Uzmanı - | T: + 90 212 365 05 05 F: +90 212 281 74 16destek@payten.com

Payten | İTÜ Ayazağa Kampüsü Teknokent Arı 1 D 13  34467 Maslak,Sarıyer  payten.com

 

 

 

 

 

This communication is for informational purposes only. All market prices, data and other information are not warranted as to completeness or accuracy and are subject to change without notice. Present message and any attached files may be or contain privileged information and is the property exclusive of ASSECO SEE CAPITAL GROUP. This transmission may contain information that is privileged, confidential, legally privileged, and/or exempt from disclosure under applicable law. The information contained in this message is solely intended for the physical or legal person to whom it is addressed and to the authorized persons for receiving it. In the case you are not the intended recipient or the authorized person to receive this message, we inform that disclosure, duplicate, distribution or taking up any actions on information contained in this message are strictly forbidden and are under civil and legal responsibility. In case you received it by error, you are requested to notify the sender and to destroy the original e-mail message from your system. Opinions, conclusions or any other information contained into this message, which are not related to ASSECO SEE CAPITAL GROUP activity must not be understood to be expressed or should be endorsed by ASSECO SEE CAPITAL GROUP. The interpretation expressed in the present message did not reflect ASSECO SEE CAPITAL GROUP opinion.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa